Skip to main content

Rode curry met kip en kokos en broccoli met soja, limoen en nigellazaad

Kant en klaar

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties rode curry met kip en kokos
  • 1 stuks broccoli
  • 2 stuks lente-ui
  • kneepje limoensap
  • 1 bakje nigellazaad (zwart)

In Huis

  • klont boter
  • 1 el sojasaus
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de kant en klare maaltijden met behulp van de magnetron of zachtjes in een pan.
  2. Breng een laagje water aan de kook. Snij de steel van de broccoli in plakjes en verder in roosjes. Kook in 4 minuten beetgaar.
  3. Snij de lente-ui in ringetjes.
  4. Giet de broccoli af en meng met een klont boter, een eetlepel sojasaus, kneepje limoensap en een deel van de lente-ui. Bestrooi met het zwarte nigellazaad.
  5. Garneer de curry met de rest van de lente-ui en serveer de groenten erbij.
  6. Is de kip te pittig voor de kinderen? Bak in een koekenpannetje in wat olie de vegakipstukjes krokant. Wij moeten het kind nog tegenkomen die deze knapperige vegakip niet lekker vindt 😊.