Roerei op toast met kastanjechampignons

  • Totale tijd 20 minuten
20210216 Food De Paas Krat 3112 Edit BOEKJE 2

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 sneetjes pain au levain bruin brood
  • 6 stuks eieren
  • 200 gram kastanjechampignons

In Huis

  • scheutje melk (optioneel)
  • om te bakken olijfolie
  • naar smaak peterselie of tuinkers (optioneel)
icon package

Recept stappen

  1. Snij 1 plak brood p.p. af en rooster even in de broodrooster (of onder de grill).
  2. Kluts de eieren in een kom. Voeg zout, peper en eventueel een scheutje melk toe en meng goed.
  3. Snij de champignons in plakjes.
  4. Verwarm olijfolie in een pan. Bak de champignons 5 minuten op hoog vuur.
  5. Verwarm olijfolie in een tweede pan. Laat de pan niet te heet worden. Schenk de geklutste eieren erin en laat heel zachtjes stollen. Blijf roeren en omscheppen. Hou ook de champignons in de gaten.
  6. Snij de peterselie grof (optioneel)
  7. Beleg de broodsneetjes met kastanjechampignons, roerei en wat peterselie. Breng op smaak met peper en zout.