Runderburgertjes met salade en landbrood

Rund, Snel klaar

  • Totale tijd 30 minuten
BOON chiliburger met salade en brood recept | Maaltijdboxen recept

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks landbrood
  • 1 stuks ui
  • 4 stuks runderhamburgers
  • 250 gram cherrytomaatjes
  • 1 bakje mini buffelmozzarella
  • 1 zakje rucola-mosterdblad mix

In Huis

  • boter om te bakken
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 1 el balsamicoazijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Besprenkel de korst van het landbrood met wat water en bak in 8-10 minuten af.
  2. Snipper de ui en zet weg in een bakje water voor ca. 15 minuten.
  3. Verwarm wat boter in een koekenpan en bak de burgers in ca. 8 minuten rondom bruin en gaar.
  4. Maak ondertussen in een slabak een vinaigrette met de olijfolie extra vierge, balsamicoazijn en mosterd en breng op smaak met zout en peper.
  5. Was en snij de cherrytomaatjes door de helft. Laat de mozzarella uitlekken. Was de rucola-mosterdblad mix met behulp van een slacentrifuge. Meng alles met de ui door de dressing.
  6. Serveer de runderburgertjes met de salade en het brood.
  7. Het landbrood van de Veldkeuken is zeer geschikt om te dopen in de jus!