Salade met ei en raapsteeltjes

Vegetarisch

  • Totale tijd 10 minuten
Dekrat Keyvisual

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Eieren
  • 100 g Raapstelen

In Huis

  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 6 el Olijfolie
  • 2 el Balsamicoazijn
  • 1 tl Franse mosterd
  • 1 stuk(s) Rode ui
  • 1 bakje(s) Cherrytomaatjes
  • 1 blikje(s) Ansjovisfilet
  • 10 stuk(s) Zwarte olijven
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Kook de eieren in 10 minuten hard. Laat ze schrikken onder de koude kraan en pel ze. Snij de eieren elk in 4 parten.
  2. 2. Klop een dressing van de knoflook, de olie, de azijn, de mosterd en peper en zout naar smaak.
  3. 3. Was de raapsteeltjes, snij de ui in ringen en halveer de tomaatjes. Laat de ansjovis uitlekken en dep droog met keukenpapier.
  4. 4. Schep de raapstelen, de ui, de tomaatjes, en de ansjovis door elkaar. Schenk de dressing erover. Garneer met de olijven en de partjes ei.