Salade met paneer, spinazie en koriander-yoghurtdressing
Vegetarisch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In de box
- 2 plakken paneer
- 400 gram spinazie
- 150 gram cherrytomaatjes
- 1 stuks rode peper
- 10 gram koriander
In Huis
- olie om te bakken
- 4 el yoghurt
- kneepj citroensap (mag uit een flesje)
- 2 el olijfolie extra vierge
Recept stappen
- Verwarm olie in een koekenpan. Snij de paneer in blokjes en bak goudbruin. Laat vervolgens uitlekken op keukenpapier.
- Halveer de cherrytomaatjes. Hak de koriander grof en snij de rode peper fijn (haal de zaadlijst eruit als je niet van pittig houdt).
- Maak de dressing. Meng de yoghurt, citroensap, koriander, rode peper, zout, peper en olijfolie extra vierge door elkaar.
- Meng de spinazie, tomaatjes en paneer in een kom en schep de dressing erdoor.