Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Sloppy Joe van Bloempie met frisse ijsbergsalade

Rund

  • Totale tijd minuten
1786 Sloppy Joe Van Bloempie Met Frisse Ijsbergsalade

Ingrediënten

In de box

  • 600 g Sloppy Joe gehaktvulling
  • 1 krop(pen) Ijsbergsla
  • 400 g Gemengde tomaten
  • 1 stuk(s) Komkommer
  • 4 stuk(s) Bloempie broodje

In Huis

  • 3 el Mayonaise
  • 2 el Yoghurt
  • 1 tl Azijn
  • 1 tl Mosterd
  • naar smaak Suiker
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op de hoogst mogelijke stand, liefst 250 graden.
  2. Verwarm de Sloppie Joe gehaktvulling langzaam in een steelpannetje.
  3. Maak een dressing voor de sla van mayonaise, yoghurt, azijn, mosterd, (klein beetje) suiker, zout en peper.
  4. Snij de ijsbergsla in repen, snij de tomaat in stukken en snij de komkommer in blokjes.
  5. Meng de sla met tomaten, komkommer en de dressing.
  6. Als de oven echt goed op temperatuur is doe je de broodjes er 3 minuten in (blijf erbij of zet een wekker zodat ze niet per ongeluk verbranden want de oven is nu heel heet!).
  7. Vul de broodjes met de Sloppy Joe vulling en serveer met de sla.