Skip to main content

Speltpasta met broccoli en champignonsaus

Vegetarisch

  • Totale tijd 50 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 ui
  • 400 gram kastanjechampignons
  • 500 gram broccoli
  • 100 ml crème fraîche

In Huis

  • 2 teentjes knoflook
  • 200 ml groentebouillon
  • 1 el mosterd
  • 300 gram speltpasta
icon package

Recept stappen

  1. Kook of stoom de broccoli beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken.
  2. Snipper de ui. Verhit de olie in een pan en fruit de ui en knoflook glazig.
  3. Voeg de kastanjechampignons toe en bak tot ze bruine randjes krijgen.
  4. Schenk de bouillon bij de paddenstoelen en laat inkoken tot ongeveer de helft. Voeg vervolgens de crème fraîche en mosterd toe en laat nog 1-2 minuten zachtjes doorkoken.
  5. Schep vlak voor het opdienen de broccoli door de saus en warm nog even goed door. Serveer met de speltpasta.