Skip to main content

Speltpasta met provolonesaus van Ellekes Keuken met geroerbakte spinazie en cherrytomaatjes

Kant en klaar uit Elleke's Keuken

  • Totale tijd 15-20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 350 gram speltpasta
  • 3 potjes Provolone saus
  • 1 sjalot
  • 400 gram spinazie
icon package

Recept stappen

  1. Zet een pan water op voor de pasta, kook gaar in 7 minuten.
  2. Verwarm de saus zachtjes in een steelpan zonder aan de kook te laten komen.
  3. Snipper 1 sjalot** en fruit in wat olie in een wok. Voeg als de sjalot glazig is ca. 400 gram spinazie** toe en roerbak tot geslonken. Meng evt. door de saus of serveer er los bij.
  4. Serveer los wat cherrytomaatjes** erbij voor het groentelevel.
  5. Ook deze is weer te bestellen mensen, op www.ellekeskeuken.nl