Skip to main content

Stampot van wortelpeterselie met kervelomelet

  • Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 kilo Agria aardappelen
  • 400 g Wortelpeterselie
  • 1 zakje(s) Kervel
  • 6 stuk(s) Eieren
  • 200 g Sla

In Huis

  • 1 el Olijfolie (extra vierge)
  • 150 ml Melk
  • Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Schil de aardappels en snij in stukken. Borstel de wortelpeterselie schoon en snij in stukken. Kook gaar in een beetje water met zout in ca. 15 minuten.
  2. 2. Maak in de tussentijd 2 omeletten. Snij de kervel fijn. Kluts de eieren en breng op smaak met zout en peper. Verhit de olie in een koekenpan en bak 2 omeletten van de eieren. Bestrooi met kervel. Klap dubbel en snij in tweeën.
  3. 3. Snij de sla fijn. Giet de aardappels en wortelpeterselie af en stamp fijn. Meng beetje bij beetje de melk erdoor totdat je een mooie smeuïge stamppot hebt. Schep de sla erdoor.
  4. Serveer de stamppot met de omelet.