Skip to main content

Straciatella kervelsoep en bruschetta met geroosterde paprika

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Rode paprika
  • 100 g Kervel
  • 3 stuk(s) Eieren
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • 4 stuk(s) Ciabatta

In Huis

  • 2 blokje(s) Groentebouillon
  • 1 liter Kokend water
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 1 el Olijfolie
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Verhit de ovengrill. Snij de paprika doormidden en verwijder zaad en zaadlijsten. Leg onder de grill en grill tot er zwarte blazen ontstaan. Laat een beetje afkoelen en verwijder het vel. Snij in lange repen. Bestrooi met wat peper en zout. Besprenkel met olijfolie. Zet weg tot gebruik.
  2. Breng de groentebouillon aan de kook. Kluts de eieren schuimig en roer er de Parmezaanse kaas door.
  3. Snij de ciabatta in stukken van 20 cm. Snij open. Rooster het brood. Rasp er met het teentje knoflook over. Verdeel er wat gegrilde paprika over.
  4. Schenk het ei door de kokende bouillon terwijl je roert met een garde. Doe de kervel er op het laatste door en serveer met de bruschette.