Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Tagliatelle met raapstelen

Vegetarisch

  • Totale tijd minuten
Header Vierkant Cmyk Groot

Ingrediënten

In de box

  • 1 bosje(s) Raapstelen

In Huis

  • 300 g Verse tagliatelle
  • 1 stuk(s) Gedroogde rode peper
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 4 el Olijfolie
  • naar smaak Parmezaanse kaas
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Kook de pasta al dente volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Verwijder de wortels van de raapstelen en was goed. Hak de raapstelen grof.
  3. Hak de knoflook en het rode pepertje fijn.
  4. Verwarm 1 eetlepel olie in een grote pan en bak de knoflook samen met het rode pepertje op laag vuur zachtjes een beetje aan. Kort want de knoflook mag niet bruin worden.
  5. Giet de pasta af. Doe de pasta met de rest van de olie en de raapstelen terug in de pan en schep door. Laat even doorwarmen zodat de raapstelen kunnen slinken en goed warm worden. Breng op smaak met peper en zout. Serveer met de Parmezaanse kaas.
  6. Tip: lekker met een salade van mozzarella, tomaat, basilicum.