Skip to main content

Thaise kalfs-auberginecurry met rijst, paksoi

Rund

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 200 g Basmatirijst
  • 700 g Kalfscurry
  • 2 stuk(s) Paksoi
  • 1 el Peterselie

In Huis

  • Olie om te bakken
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Zet 50 gram rijst pp op in 150 ml water. Breng aan de kook en laat in 10 minuten zachtjes gaar koken.
  2. 2. Doe de kalfscurry in een pannetje en warm langzaam door.
  3. 3. Snij het witte deel van de paksoi in stukjes en het blad in repen. Bak eerst de stukjes stronk in een beetje olie in een wok. Pers de knoflook en voeg toe, roerbak even mee en voeg daarna het blad van de paksoi toe. Laat slinken, maak op smaak met peper en zout.
  4. 4. Snij wat peterselie fijn.
  5. 5. Serveer de curry met rijst en paksoi en garneer met peterselie.
  6. <br>Let op: Je hebt meerdere keren peterselie nodig.