Toast met gebakken champignons
- Totale tijd minuten
![Roodlofsalade met yoghurtdressing, dorade en oven aardappels | maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/recipes/stock-kooktafereel-voorbeeld-we-maken-er-zelf-een-met-krat-en-armen.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=ff82baab4e95379cdafdf30e92065529)
Ingrediënten
In de box
- 2 stuk(s) Sjalot
- 2 bakje(s) Champignons
- 6 takje(s) Peterselie
- 8 stuk(s) Boterham
In Huis
- 2 el Boter
- 1 tl Tijmblaadjes
- 1 teentje(s) Knoflook
- naar smaak Peper en zout
Recept stappen
- 1. Snipper de sjalotjes en snij de champignons in plakjes.
- 2. Hak de peterselie fijn.
- 3. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons aan op hoog vuur.
- 4. Voeg als de champignons beginnen te slinken de sjalotjes en tijmblaadjes toe.
- 5. Pers de knoflook erboven uit en breng verder op smaak met zout en peper.
- 6. Bak nog enkele minuten totdat ook de sjalotjes zacht zijn. Bestrooi met peterselie en schep om.
- 7. Rooster het brood en besmeer met boter. Verdeel er de champignons over en serveer.
- <br>Tip: lekker met een salade van roodlof.