Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Toast met gebakken champignons

  • Totale tijd minuten
Roodlofsalade met yoghurtdressing, dorade en oven aardappels | maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 2 stuk(s) Sjalot
  • 2 bakje(s) Champignons
  • 6 takje(s) Peterselie
  • 8 stuk(s) Boterham

In Huis

  • 2 el Boter
  • 1 tl Tijmblaadjes
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snipper de sjalotjes en snij de champignons in plakjes.
  2. 2. Hak de peterselie fijn.
  3. 3. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons aan op hoog vuur.
  4. 4. Voeg als de champignons beginnen te slinken de sjalotjes en tijmblaadjes toe.
  5. 5. Pers de knoflook erboven uit en breng verder op smaak met zout en peper.
  6. 6. Bak nog enkele minuten totdat ook de sjalotjes zacht zijn. Bestrooi met peterselie en schep om.
  7. 7. Rooster het brood en besmeer met boter. Verdeel er de champignons over en serveer.
  8. <br>Tip: lekker met een salade van roodlof.