Skip to main content

Toast met gebakken champignons

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Sjalot
  • 2 bakje(s) Champignons
  • 6 takje(s) Peterselie
  • 8 stuk(s) Boterham

In Huis

  • 2 el Boter
  • 1 tl Tijmblaadjes
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snipper de sjalotjes en snij de champignons in plakjes.
  2. 2. Hak de peterselie fijn.
  3. 3. Verhit de boter in een koekenpan en bak hierin de champignons aan op hoog vuur.
  4. 4. Voeg als de champignons beginnen te slinken de sjalotjes en tijmblaadjes toe.
  5. 5. Pers de knoflook erboven uit en breng verder op smaak met zout en peper.
  6. 6. Bak nog enkele minuten totdat ook de sjalotjes zacht zijn. Bestrooi met peterselie en schep om.
  7. 7. Rooster het brood en besmeer met boter. Verdeel er de champignons over en serveer.
  8. <br>Tip: lekker met een salade van roodlof.