Skip to main content

Tortilla met gerookte zalm en yoghurtsaus

Vis

  • Totale tijd 15 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 el Dille
  • 200 ml Yoghurt
  • 100 g Rammenas
  • 1 stuk(s) Sjalot
  • 2 zakje(s) Winterpostelein
  • 8 takje(s) Waterkers
  • 500 g Gerookte zalm

In Huis

  • 1 tl Citroenrasp
  • 1 tl Witte wijnazijn
  • 1 el Olijfolie
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 8 stuk(s) Tortilla (kleine)
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Hak de dille en rasp de citroen. Meng yoghurt, dille, witte wijn azijn, citroenrasp en olijfolie tot een sausje. Pers er de knoflook boven en breng op smaak met peper en zout.
  2. 2. Bereid de tortilla(s) volgens gebruiksaanwijzing.
  3. 3. Snijd de rammenas julienne en snipper de sjalot. Was de winterpostelein en waterkers.
  4. 4. Vul de tortilla(s) met wat winterpostelein, waterkers, rammenas, sjalot en plakjes zalm. Maal er wat peper over. Schep er een beetje van de saus over en rol op.
  5. <br>Tip: wil je er iets warms bij serveer dan een eenvoudig soepje vooraf.