Skip to main content

Tosti blauwe kaas, gebakken ui en oesterzwammen

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Ui
  • 4 stuk(s) Portobello
  • 8 stuk(s) Boterham
  • 200 g Blauwe kaas

In Huis

  • 4 el Olijfolie (extra vierge)
  • 4 tl Mosterd
  • 3 teentje(s) Geperste knoflook
  • snufje(s) Chilipoeder
  • naar smaak Gemengde sla
  • 2 el Boter
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de ui in ringen. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan en bak hierin de uienringen aan totdat ze mooie bruine randen hebben. Roer er de mosterd door. Haal uit de pan.
  2. 2. Doe nog 2 eetlepels olie in de pan en bak de portobello aan totdat hij bruin wordt en gaar is. Knijp de knoflook erboven uit en bak een halve minuut mee. Breng verder op smaak met het chilipoeder, peper en zout.
  3. 3. Beleg 4 boterhammen met wat sla. Verdeel er de portobello, de uien en blauwe kaas over. Dek af met de andere boterhammen.
  4. 4. Verhit de boter in een koekenpan. Bak tosties om en om in de koekenpan totdat het brood mooi bruin is.