Tosti met Âlde Fryske kaas, gekaramelliseerde ui en cornichons

Lunch

  • Totale tijd minuten
Tosti met overjarige geitenkaas en gekaramelliseerde ui | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks rode ui
  • 8 sneetjes pain au levain bruin
  • 200 gram Âlde Fryske kaas
  • 100 gram cornichons

In Huis

  • olie om te bakken
  • boter om te bakken
  • naar smaak suiker
  • naar smaak balsamico azijn
  • roomboter
icon package

Recept stappen

  1. Snij de ui in ringen. Verhit olie en een klont boter in een kleine koekenpan en fruit de ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de suiker en balsamico-azijn toe en roer door. Draai het vuur zacht en laat ca. 15 min pruttelen.
  2. Snij voor ieder twee boterhammen en besmeer deze met roomboter aan de buitenkant. Beleg een van de twee boterhammen met de Âlde Fryske kaas en maak tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan.
  3. Snij de cornichons in de lengte door de helft.
  4. Serveer de tosti samen met de gekaramelliseerde ui en de cornichons.