Tosti met overjarige geitenkaas en gekaramelliseerde ui
Lunch
- Totale tijd minuten

Ingrediënten
In De Krat
- 1 stuks rode ui
- 8 sneetjes pain gris
- 200 gram Kinderdijker geit overjarig
In Huis
- olie om te bakken
- boter om te bakken
- naar smaak suiker
- naar smaak balsamico azijn
- roomboter
Recept stappen
- Snij de ui in ringen. Verhit olie en een klont boter in een kleine koekenpan en fruit de ui 2 minuten op middelhoog vuur. Voeg de suiker en balsamico-azijn toe en roer door. Draai het vuur zacht en laat ca. 15 min pruttelen.
- Snij voor ieder twee boterhammen en besmeer deze met roomboter aan de buitenkant. Beleg een van de twee boterhammen met de overjarige geitenkaas en maak tosti’s in het tosti-ijzer of in de pan.
- Serveer de tosti samen met de gekaramelliseerde ui.
- Je kan er ook een lekker courgette soepje bij maken, als je wat meer trek hebt.