Skip to main content

Tosti met portobello, salie, taleggio, gebakken uien en rucola

  • Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuk(s) Ui
  • 2 stuk(s) Portobello
  • 2 blaadje(s) Salie
  • 8 stuk(s) Boterham
  • 8 plakje(s) Fiori Taleggio kaas
  • 1 handje(s) Rucola

In Huis

  • 4 el Olijfolie (extra vierge)
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de uien in dunne ringen en bak mooi bruin in 2 eetlepels van de olijfolie in ca. 15 minuten.
  2. 2. Snij de portobellos in plakken. Verhit 2 eetlepels van de olijfolie en bak hierin de portobellos ca. 5 minuten tot net aan gaar. Snij de salie in stukjes en schep door de paddestoelen. Bak 1 minuut mee en bestrooi met peper en zout.
  3. 3. Beleg 4 boterhammen met de portobellos. Beleg dan met 2 plakken taleggio en verdeel de gebakken uien er over. Beleg met wat rucola. Dek af met de boterhammen. Bak in de koekenpan om en om bruin en totdat de taleggio begint te smelten.
  4. <br>Tip: je kunt het brood aan de buitenkant besmeren met boter, maar dit is niet noodzakelijk.<br>Tip: Je kunt ook de helft van het brood gebruiken en de open boterham onder de grill in de oven zetten tot de kaas begint te smelten.