Skip to main content

Vegacurry van de Pastafabriek met salade van bonen en mais

Kant en klaar van de Pastafabriek

  • Totale tijd 15-20 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties vegacurry met rijst (kant en klaar)
  • 1 stuks limoen
  • 1 stuks peen
  • 1 blik zwarte bonen
  • 1 potje maiskorrels
  • 3 takjes koriander
  • 2 stengels lente-ui

In Huis

  • 3 el olijfolie
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de maaltijden volgens instructie op de verpakking (oven, magnetron of zachtjes in een pan).
  2. Rasp de schil van 1 limoen en hou apart. Pers het sap. Schil de peen en snij in hele kleine blokjes, of rasp als je dat lekkerder/makkelijker vindt. Meng limoensap en peen in een slabak. Voeg wat zout toe en laat even intrekken.
  3. Doe de bonen en mais in een vergiet, spoel af en laat uitlekken. Voeg vlak voor het serveren samen met 3 el olijfolie extra vierge bij de peen. Hak de koriander fijn en voeg toe (hou eventueel wat apart voor garnering). Snij de lente-ui in ringen en voeg toe. Breng eventueel nog op smaak met peper en wat zout.
  4. Extraatje voor de kinderen: yoghurt toe! Of een schepje in de curry als het wat te pittig voor ze is.