Skip to main content

Vegetarische braadworst met knolselderij-aardappelpuree en rode kool

Vegetarisch

  • Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 800 g Knolselderij
  • 600 g Aardappelen
  • 2 zakje(s) Rode kool
  • 4 stuk(s) Vegetarische braadworst
  • 75 g Creme fraiche

In Huis

  • Olie om te bakken
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de wortels van de knolselderij en schil. Snij hem in blokjes van 2cm.
  2. 2. Schil de aardappels en snij in even grote stukken. Zet op in gezouten water en kook gaar in 15-20 minuten.
  3. 3. Warm de rode kool zachtjes op in een pannetje.
  4. 4. Bak de vega braadworsten rondom zachtjes bruin in een beetje olie.
  5. 5. Pureer de aardappels en knolselderij met een staafmixer mooi glad. Roer de crème fraîche erdoor en maak op smaak met peper en zout.
  6. 6. Serveer de puree met de rode kool en de vega braadworst.
  7. <br>Let op: je hebt vaker crème fraîche, aardappelen en knolselderij nodig deze week.