Skip to main content

Vegetarische lasagne van de Pastafabriek met sla

Kant en klaar van de Pastafabriek

  • Totale tijd 20-30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties kant- en klare vega lasagne
  • 1 komkommer
  • 1 paprika
  • 1 courgette
  • 1 rode ui

In Huis

  • balsamico-azijn
  • olijfolie extra vierge
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Verwijder het plastic van de lasagneschaaltjes. Schep indien gewenst in een mooie ovenschaal. Besprenkel met een beetje olijfolie en verwarm gedurende 20-25 minuten.
  3. Snij 1 van de komkommers in blokjes. Snij de paprika en 1 courgette in kleine blokjes (0.5 cm) en de ui in ringen. Serveer deze bij de lasagne als frisse afleider met een klein beetje balsamico-azijn en olijfolie extra vierge.
  4. Simpele vinaigrette voor bovengenoemde hoeveelheid salade: 3 el olie, 1 el wijnazijn, 1 tl mosterd, peper en zout.