Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Vegetarische rendang met kokosrijst van Uit de Keuken van Maass met ei en paksoi

Vegetarisch, Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd minuten
Vegan rendang pulled oats FP

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Optie 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plasticfolie, dek af met aluminiumfolie of schep in een afdekbare ovenschaal en dek af. Verwarm gedurende 20-25 minuten in de oven.
  2. Optie 2: Prik gaatjes in de folie en verwarm 3 minuten op de hoogste stand van de magnetron.
  3. Optie 3: Warm zachtjes op in een pan (let op dat het niet aanbrandt!).
  4. Spoel de paksoistronken af. Snij de stengel in stukken en het blad in repen. Verwarm wat olie in een wok. Roerbak de paksoi een paar minuten tot geslonken. Snij intussen een knoflookteentje fijn en roer er op het laatst door, samen met peper en zout.
  5. Zet intussen de eieren (1 per persoon, of meer als je wil) op in een pannetje met water en kook gaar (ook lekker voor de kinderen, als ze niet zo’n fan zijn van de rendang).
  6. Serveer de vega rendang met de paksoi en eieren.
  7. TIP Als je nog tijd hebt, rooster de pinda’s dan even in een (droge) koekenpan en serveer erbij. Of geef ze vooraf aan de kinderen, zodat ze alvast wat te knabbelen hebben.