Vegetarische rendang uit de Keuken van Maass

Kant en klaar van Uit de Keuken van Maas

  • Totale tijd 3-20 minuten
Maass vegetarische rendang

Ingrediënten

In De Krat

  • 4 porties Vegetarische rendang (kant en klaar)
  • 150 gram Regenboogpeen
  • 2 kropjes little gem sla

In Huis

  • 3 el olijfolie (extra vierge)
  • 1 el witte wijnazijn
  • 1 tl mosterd
icon package

Recept stappen

  1. Optie 1: Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het plasticfolie van de bakjes rendang. Laat de gerechten in de bakjes zitten of schep over in een of meerdere ovenschaaltjes. Druppel een klein beetje water bij het gerecht en dek het af met folie. Verwarm 15-20 minuten in de oven.
  2. Optie 2: Prik gaatjes in de plasticfolie en verwarm gedurende ca. 3 minuten op de hoogste stand in de magnetron.
  3. Schil en snij 150 gram regenboogpeen en snij in kleine blokjes. Halveer de little gem, verwijder het hart en snij in smalle reepjes. Maak een simpele dressing van 3 el olijfolie extra vierge, 1 el witte wijnazijn en 1 tl mosterd. Breng op smaak met peper en zout en meng met de peen en sla. Serveer als frisse touch bij de rendang.
  4. PS. Je hebt ook een stukje ontbijtkoek gekregen. Lekker als tussendoortje voor de kids.