Vegetarische rendang van Uit de Keuken van Maass met gebakken kastanjechampignons en veldsla

Vegetarisch

  • Totale tijd 15-20 minuten
Maass vegetarische rendang

Ingrediënten

In De Krat

  • 3 porties vegetarische rendang
  • 400 gram kastanje champignons
  • 1 stronk witlof
  • 1 stuks peer
  • 1 zakje veldsla

In Huis

  • olie om te bakken
  • 1 teen knoflook
  • ketjap naar smaak
  • vinaigrette naar keuze
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de kant en klare maaltijden met behulp van de magnetron, oven of in een pan.
  2. Halveer de kastanje champignons en bak ze stevig aan in wat olie. Knijp er op het laatst een teentje knoflook bij en breng op smaak met wat ketjap, peper en zout.
  3. Snij 1 witlof in ringen, 1 peertje in stukjes en was de veldsla. Maak aan met een simpele vinaigrette naar keuze.
  4. Snij wat peen voor de kinderen in staafjes als knabbelvoer, als het goed is heb je meer gekregen dan je nodig hebt voor gerecht 1.