Skip to main content

Venkelworst in roomsaus met pasta

Varken

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 rode ui
  • 4 stuk(s) venkelworst

In Huis

  • 25 gram boter
  • 1 el olijfolie om te bakken
  • 150 ml slagroom
  • 300 gram pasta naar keuze
  • Geraspte Parmezaanse kaas (om te serveren)
icon package

Recept stappen

  1. Snipper de ui. Haal het vel van de worst en verkruimel de worst zo klein mogelijk.
  2. Verhit boter en olie in een koekenpan en bak de ui zachtjes aan totdat hij zacht begint te worden. Voeg de verkruimelde worst toe en bak deze 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout. Schenk de room erbij en laat op halfhoog vuur een beetje indikken. Roer af en toe.
  3. Bereid de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Giet af en roer de roomsaus erdoor. Serveer onmiddellijk met de geraspte Parmezaanse kaas.
  4. <br>Tip: Serveer met een eenvoudige salade