Verse pasta met hotdog, puntpaprika, venkel en cherrytomaten

Snel klaar

  • Totale tijd 30 minuten
Een maaltijdbox met vlees van de boer, duurzame vis, streekproducten en verse groenten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuks puntpaprika
  • 1 stuks venkel
  • 4 stuks hotdog
  • 400 gram cherrytomaten
  • 2 stuks lente ui
  • 2 pak verse pastaschelpen

In Huis

  • 2 teentjes knoflook
  • om te bakken olijfolie
  • 500 ml water
  • 100 gram kaas
icon package

Recept stappen

  1. Snij de paprika in repen en de venkel in ringen. Hak de knoflook fijn, snij de hotdog in dikke plakken van 3 cm en de cherrytomaten in vieren. Verwarm olijfolie in een grote pan en bak de paprika en venkel 5 minuten. Voeg knoflook toe en bak een minuut mee. Voeg de hotdog en cherrytomaten toe en bak nog eens ca. 5 min. Breng op smaak met peper. Hou warm.
  2. Zet in de tussentijd een andere pan op met kokend water en kook de verse pasta in ca. 2 min gaar.
  3. Hak de lente ui. Voeg de pasta en lente ui in de pan met hotdog en groente en meng goed. Haal de pan van de vuur en wacht 5 min met de deksel op de pan. Rasp in de tussentijd de kaas.
  4. Serveer de hotdog pasta met geraspte kaas.