Skip to main content

Verse pasta met tomaatjes, rucola en knoflook

Vegetarisch

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 10 stuk(s) Cherrytomaatjes
  • 2 teentje(s) Knoflook
  • 100 g Rucola

In Huis

  • 2 el Gedroogde tomaatjes
  • 100 ml Groentebouillon
  • snufje(s) Chilivlokjes
  • om te bakken Olie
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. Halveer de cherrytomaatjes. Snijd de gedroogde tomaatjes fijn. Hak de knoflook fijn.
  2. Verhit de bouillon samen met de cherrytomaatjes, de gedroogde tomaatjes, de chilivlokjes en de knoflook.
  3. Laat 10 minuten zachtjes trekken. Kook de pasta volgens gebruiksaanwijzing. Giet af.
  4. Verwarm de olie in een koekenpan en schep er de warme pasta door. Giet de bouillon door een zeef. Schep de tomaatjes etc. door de pasta.
  5. Schep er als laatste de rucola door. En naar smaak eventueel wat zout en peper.