Vlierbloesemcocktail met bruschetta
Snel klaar
- Totale tijd minuten
Ingrediënten
In de box
- 4 stuks tomaat
- 2 stuks ciabatta
- naar smaak vlierbloesemsiroop
In Huis
- 2 teentjes knolfook
- naar smaak olijfolie extra vierge
- 4 glazen prosecco
- 4 takjes munt
Recept stappen
- NB. Zet de champagneglazen voor gebruik even in de ijskast, zo blijft het drankje lekker koud.
- Snij de tomaten in kleine blokjes en verwijder het vruchtvlees als het te nat is.
- Verwijder het schilletje van de knoflook en hak de helft fijn. Meng dit door de tomaten samen met wat zout en peper naar smaak en een scheut olijfolie extra vierge.
- Snij de ciabatta in dunne plakjes en rooster in een broodrooster.
- Smeer de rest van de knoflook teen over de broodjes, zodat het de knoflooksmaak wat afgeeft. Verdeel het tomatenmengsel over de broodjes.
- Vul 4 champagneglazen met prosecco en voeg een scheutje vlierbloesemsiroop toe naar smaak.
- Garneer met een takje munt en serveer met de bruschetta's.