Dit is ons receptenarchief t/m 2023. Heb je al een box? Log in met je bestaande e-mailadres in de Crisp app om ‘m daar te beheren.

Vlierbloesemcocktail met bruschetta

Snel klaar

  • Totale tijd minuten
Vlierbloesemcocktail met bruschetta | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 4 stuks tomaat
  • 2 stuks ciabatta
  • naar smaak vlierbloesemsiroop

In Huis

  • 2 teentjes knolfook
  • naar smaak olijfolie extra vierge
  • 4 glazen prosecco
  • 4 takjes munt
icon package

Recept stappen

  1. NB. Zet de champagneglazen voor gebruik even in de ijskast, zo blijft het drankje lekker koud.
  2. Snij de tomaten in kleine blokjes en verwijder het vruchtvlees als het te nat is.
  3. Verwijder het schilletje van de knoflook en hak de helft fijn. Meng dit door de tomaten samen met wat zout en peper naar smaak en een scheut olijfolie extra vierge.
  4. Snij de ciabatta in dunne plakjes en rooster in een broodrooster.
  5. Smeer de rest van de knoflook teen over de broodjes, zodat het de knoflooksmaak wat afgeeft. Verdeel het tomatenmengsel over de broodjes.
  6. Vul 4 champagneglazen met prosecco en voeg een scheutje vlierbloesemsiroop toe naar smaak.
  7. Garneer met een takje munt en serveer met de bruschetta's.