Skip to main content

Warme aardappelsalade met spekbokking en een romige kruidendressing

Vis

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 800 gram Doré aardappels
  • 2 zakjes winterpostelein
  • 2 pakjes spekbokking
  • 150 ml crème fraîche

In Huis

  • 2 el bieslook
  • 2 el kervel
icon package

Recept stappen

  1. Stoom de aardappelen in de schil gaar (in ca. 20 minuten, hangt af van de grootte). Giet af en snijd ze in hapklare stukken. Houd warm.
  2. Meng de zure room met de gesnipperde bieslook en de gesnipperde kervel. Breng op smaak met peper en zout. Schep de room met kruiden door de aardappels.
  3. Beleg een grote platte schaal met wat winterpostelein. Verdeel er de gedresste aardappels over. Verdeel de spekbokkingfilets over de aardappels en bestrooi met wat peper en zout. (let op; de bokking is ook al behoorlijk zout!)