Wentelteefjes

Lunch

  • Totale tijd minuten
Spinazie-andijvietaart met feta | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In De Krat

  • 2 stuks ei
  • 4 sneetjes landbrood
  • 4 tl crème fraîche

In Huis

  • 200 ml melk
  • 100 gram suiker
  • 1 tl kaneel
  • om te bakken boter
icon package

Recept stappen

  1. Klop de eieren samen met de melk, 2/3 van de suiker, kaneel en een snuf zout los in een diep bord.
  2. Snij 4 sneetjes van het brood. Dompel deze onder in het eimengsel en draai een paar keer om.
  3. Verwarm een klont boter in de pan en bak de boterham goudbruin aan beide kanten.
  4. Besprenkel de wentelteefjes direct met de overgebleven suiker als ze uit de pan komen. Serveer met de crème fraîche.
  5. Het is lekker om aardbeien bij de wentelteefjes te eten.