Skip to main content

Wild van Wild rookworst met knolselderij-aardappelpuree en rode kool

Varken

  • Totale tijd 35 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 800 g Knolselderij
  • 600 g Aardappelen
  • 2 stuk(s) Rookworst
  • 2 zakje(s) Rode kool
  • 75 g Creme fraiche

In Huis

  • Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Snij de wortels van de knolselderij en schil. Snij hem in blokjes van 2cm.
  2. 2. Schil de aardappels en snij in even grote stukken. Zet op in gezouten water en kook gaar in 15-20 minuten.
  3. 3. Zet de rookworst in de verpakking op in een pannetje water en laat ca. 20 minuten opwarmen. Zorg dat het water niet gaat koken.
  4. 4. Warm de rode kool zachtjes op in een pannetje.
  5. 5. Pureer de aardappels en knolselderij met een staafmixer mooi glad. Roer de crème fraîche erdoor en maak op smaak met peper en zout.
  6. 6. Serveer de puree met de rode kool en de wilde worst.
  7. <br>Let op: Je hebt vaker crème fraîche en knolselderij nodig deze week.