Skip to main content

Wilde zalm met zwarte rijst en zeekraal van Kooc met extra flowersprouts

Vis, Kant en klaar van Kooc

  • Totale tijd 10-25 minuten

Ingrediënten

icon package

Recept stappen

  1. Optie 1. Heteluchtoven: Verwijder de folie of verwarm de maaltijd op in een afgedekte ovenschaal ca 25 min op 150c in een voorverwarmde oven.
  2. Optie 2. Pan: Verwarm de maaltijd op matig vuur gedurende 8 tot 10 minuten
  3. Optie 3. Magnetron: Gaatjes prikken in de folie en verwarm in 4 minuten op 800 watt.
  4. Flowersprouts erbij:Zet een pannetje met gezouten water op voor de flowersprouts. Spoel de flowersprouts af en snij met een klein scherp mesje de uiterste kontjes eraf (alleen als die wat zijn uitgedroogd). Blancheer ze 3-4 minuten. Giet af en meng met zout, peper en een scheutje olijfolie.