Skip to main content

Winterpostelein-salade met hottietosti

Vegetarisch

  • Totale tijd 25 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 zakje(s) Winterpostelein
  • 2 stengel(s) Bleekselderij
  • 2 stuk(s) Wortel
  • 8 stuk(s) Boterham
  • naar smaak Hottie Sambal (Paprika Laos)

In Huis

  • 3 el Olijfolie (extra vierge)
  • 1 el Citroensap
  • 1 tl Mosterd
  • 1 teentje(s) Knoflook
  • 8 plak(ken) Belegen kaas
  • 2 stuk(s) Tomaten
  • naar smaak Peper en zout
icon package

Recept stappen

  1. 1. Doe de winterpostelein in een schaal.
  2. 2. Snij de bleekselderij in dunne plakjes.
  3. 3. Snij de wortel in lucifertjes of gebruik een spiralizer.
  4. 4. Leg de groenten op de sla.
  5. 5. Meng een dressing van de olijfolie, het citroensap en de mosterd. Knijp de knoflook er bovenuit. Breng op smaak met peper en zout.
  6. 6. Besmeer vier boterhammen met een beetje sambal en beleg met belegen kaas.
  7. 7. Snij de tomaten in dunne plakjes en verdeel over de kaas.
  8. 8. Bedek met de andere boterhammen en bak er tosti's van in een hete koekenpan of tosti-apparaat.
  9. 9. Meng de dressing door de salade en serveer met de tosti's.