Za'atar gehaktballetjes met yoghurtdip

Rund, Lam, Snel klaar, Bijgerecht

  • Totale tijd minuten
Za'atar gehaktballetjes met yoghurtdip | Maaltijdbox recepten

Ingrediënten

In de box

  • 1 stuks ui
  • 400 gram lams-rundergehakt za'atar gekruid
  • 1 bosje dille, kervel, peterselie
  • 250 gram Griekse yoghurt

In Huis

  • 2 teentjes knoflook
  • olijfolie om in te bakken
  • scheut olijfolie extra vierge
  • 2 el citroensap (uit een flesje)
icon package

Recept stappen

  1. Snijd de ui en de knoflook fijn. Meng dit met het gehakt en kneed heel goed door. Draai er balletjes van.
  2. Verhit olijfolie in een braadpan en bak de balletjes rondom bruin en gaar.
  3. Maak de yoghurtdip. Snijd de peterselie, kervel en dille fijn en meng met de yoghurt, scheut olijfolie en citroensap en breng op smaak met zout en peper.
  4. Serveer de gehaktballetjes met de yoghurtdip.
  5. Ook lekker met gegrilde groenten erbij