Zalmfilet met bleekselderij, prei en peen
Vis
- Totale tijd minuten
![Appel met appelchips en ijs | Maaltijdbox recepten](https://dekrat.imgix.net/uploads/images/stock-De_Krat_20180830-Weekend-Krat-0102.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=480&q=50&w=960&s=b68196d7f870142ee30bab802917b5f6)
Ingrediënten
In de box
- 1 stuks prei
- 2 stengels bleekselderij
- 400 gram peen
- 4 stuks zalmmoot
In Huis
- 1 klont boter
- 3 el olijfolie
- 1 teen knoflook
- 2 el basilicum (gehakt)
- kneepje citroensap (uit een fles)
Recept stappen
- Snij de prei in dunne ringetjes en de bleekselderij en peen in kleine plakjes.
- Verwarm de boter met de olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan.
- Hak de knoflook fijn. Schep de groente erdoor en laat dit 5 minuten smoren. Strooi de basilicum erover.
- Leg de zalmmoten ertussen en sprenkel het citroensap erover.
- Strooi er zout en peper over en laat de zalm afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar worden.