Skip to main content

Zalmfilet met bleekselderij, prei en peen

Vis

  • Totale tijd 30 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 1 stuks prei
  • 2 stengels bleekselderij
  • 400 gram peen
  • 4 stuks zalmmoot

In Huis

  • 1 klont boter
  • 3 el olijfolie
  • 1 teen knoflook
  • 2 el basilicum (gehakt)
  • kneepje citroensap (uit een fles)
icon package

Recept stappen

  1. Snij de prei in dunne ringetjes en de bleekselderij en peen in kleine plakjes.
  2. Verwarm de boter met de olijfolie in een pan en fruit de knoflook aan.
  3. Hak de knoflook fijn. Schep de groente erdoor en laat dit 5 minuten smoren. Strooi de basilicum erover.
  4. Leg de zalmmoten ertussen en sprenkel het citroensap erover.
  5. Strooi er zout en peper over en laat de zalm afgedekt in 8-10 minuten zachtjes gaar worden.