Skip to main content

Zalmtaart met cherrytomaat en bieslook

Vis

  • Totale tijd 50 minuten

Ingrediënten

In De Krat

  • 400 gram cherrytomaten
  • 400 gram zalm
  • 10 gram bieslook

In Huis

  • 100 ml yoghurt
  • 1 el bloem
  • 1 pak diepvriesbladerdeeg
  • 3 eieren
  • 1 el olijfolie (extra vierge)
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Vet de taartvorm in en bestuif met de bloem.
  3. Snijd de cherrytomaten doormidden en verwijder het zaad. Snijd in kleine stukjes. Hak de bieslook grof.
  4. Schep de stukjes zalm, tomaatjes en bieslook door elkaar. Breng op smaak zout en peper. Verdeel de vulling over de deegbodem.
  5. Klop de eieren los met de yoghurt. Breng op smaak met zout en peper. Giet over de vulling.
  6. Bak de taart in 30 minuten gaar en goudbruin in de oven.
  7. Haal de taart uit de oven. Laat een beetje afkoelen. Bestrooi met wat zout en peper en serveer.