Zelfgemaakte kipkerrie salade

Kip, Snel klaar

  • Totale tijd minuten
Aardpeersoep | Maaltijdbox recepten

Ingrediƫnten

In De Krat

  • 2 stuks kippenbout
  • 2 el Griekse yoghurt
  • 1 stronkje roodlof

In Huis

  • 2 blokje kippenbouillon
  • 1000 ml kokend water
  • 1 el mayonaise
  • 2 tl kerriepoeder
  • 7 gram bieslook
icon package

Recept stappen

  1. Verwarm het water samen met de bouillonblokjes.
  2. Kook de kip ongeveer 20-25 minuten tot deze helemaal gaar is. Maak ondertussen de saus.
  3. Meng de yoghurt samen met de mayo, kerriepoeder en wat zout en peper naar smaak. Hak de bieslook fijn en roer het door het sausje.
  4. Haal de kip uit de bouillon en pluk met twee vorken uit elkaar. Laat afkoelen en meng vervolgens door het sausje.
  5. Snij de roodloof in kleine stukjes en serveer bij de kipkerrie salade en eventueel een toastje.