Vier Valentijn met de Krat

Onze Weekendkrat Extra zit boordevol prachtige lokale seizoensgroenten, delicatessen en het lekkerste brood van Nederland (vinden wij, maar oordeel gerust zelf :))

Extra Speciaal
Speciaal voor Valentijn hebben we deze Krat extra feestelijk gemaakt. Je kan er namelijk een chique drie-gangen diner mee koken, maar je kan er ook je eigen draai aan geven als je dat liever wilt. In ieder geval een heerlijke verrassing voor jouw geliefde!

Wat zit er in deze Krat?

In de Weekendkrat Extra zit o.a. kabeljauwfilet van Schmidt Zeevis, Koningsboleten (paddenstoelen) van Mycophilia, Beemster Valery aardappeltjes van Astrid Francis met prachtige roze schil, Pain au Levain brood van de Veldkeuken, bio-eitjes van Eicom (lekker voor een romantisch ontbijt) en nog veel meer groenten en andere lekkernijen. Ook zitten er Struisbiertjes van Brouwerij ’t IJ in, voor bij het eten (of tijdens het koken ;)).

Moet je zelf nog wat in huis hebben?

Onze Weekendkrat Extra is een inspiratiekrat, we geven recepten ter inspiratie. Omdat je zoveel verschillende recepten zou kunnen maken, kan het zijn dat je zelf ook nog wat in huis moet hebben. Dit staat allemaal in het inspiratie-receptenboekje, welke je voor de levering per mail ontvangt (woensdag 10 februari). Naast het inspirerende receptenboekje hebben we ook een speciaal drie-gangen menu samengesteld. We delen hem alvast met je (klik op de gerechten voor het recept)!

Drie-gangen Valentijnsmenu

We wensen je veel kookplezier!

Ps. Je kan deze Krat eenmalig bestellen: kies voor levering op donderdag 11 of vrijdag 12 februari en wij zorgen dat dit heerlijke Kratje bij jou wordt thuisbezorgd (in heel Nederland, zonder extra bezorgkosten). Besteldeadline: maandag 8 februari 9:00u.



Crisp 2023 Weekbox Customers 04 LR

Inspiratiebox

Beschikbaar op donderdag, lekker uitpakken voor het weekend

  • Tjokvolle boodschappenkrat voor de creatieve thuiskok die (ook) graag zijn eigen ding doet
  • Twee keer vlees en/of vis, minimaal 8 verschillende seizoensgroenten/fruit.
  • Wekelijks wisselende streekproducten én altijd brood
  • Inclusief mail met 6 à 7 receptideeën ter inspiratie
  • NB dit is een boodschappenkrat, geen maaltijdbox
  • Wordt bezorgd op donderdag
Prijs per box