15% Korting + €4,- donatie aan Oxfam Novib

Omdat jij Oxfam Novib steunt kun je de Vegankrat nu met 15% korting bestellen. Daarbovenop doneren wij €4 aan Oxfam Novib.

* Deze actie geldt ook op een eenmalige Krat!

Breedbeeld anne inez en zoon

Vegankrat

!! NIEUW !!
Voor iedereen die (vaker) plantaardig wil koken.

  • Maaltijdbox met de ingrediënten voor 3 vegan maaltijden, incl. recepten
  • Inhoud = 100% vegan (met veel groenten)
  • Smaakvolle gerechten, lokaal en seizoensgebonden
  • Bezorging op maandag (besteldeadline: wo 12:00u)
Prijs per Krat met 15% introductiekorting + 4 euro donatie aan Oxfam Novib

Liever een ander type Krat?
Kijk dan naar onze andere kratten.

Hoe werkt het?

Kies je krat!

De Krat en de recepten worden elke week met veel liefde en aandacht samengesteld door een team van professionals met een passie voor goede lokale producten, duurzaamheid en kwaliteit. Er zijn zes soorten kratten waaruit je kan kiezen. Kijk op Onze Kratten pagina en kies welke maaltijdbox het beste bij je past.

Abonnement of eenmalig

Met het flexibele abonnement kies jij de bezorgfrequentie zelf. Afzeggen, verzetten of een paar weekjes overslaan omdat je met vakantie gaat? Dat kan je allemaal gemakkelijk zelf regelen. En je krijgt 10% korting op je eerste twee maaltijdboxen. Je kunt de Krat ook eenmalig proberen. Je zit nergens aan vast...lekker flexibel dus!

Bestellen of afzeggen

Twee keer per week doen wij bestellingen bij onze leveranciers. Tot het moment dat wij bestellingen doen kan jij je Krat afzeggen of er juist één bestellen. Ontvang je je Krat op maandag, dan is de deadline voor bestellen of afzeggen de woensdag daarvoor om 12:00 uur. Ontvang jij je Krat op donderdag of vrijdag dan is de deadline de maandag daarvoor om 09:00 uur.

Landelijke bezorging

De Krat wordt in heel Nederland bezorgd, met uitzondering van de Waddeneilanden
Wij bezorgen de Gemakskrat en Gemakskrat Vega op maandag, donderdag en vrijdag.
De Snelle Krat en Vegankrat wordt alleen op maandag bezorgd.
De Weekendkrat Extra en Oogstkrat alleen op donderdag en vrijdag.

Let op! Het verschilt per postcode wat de bezorgtijden zijn:

Postcodes 1000 - 3999:
Maandagavond tussen 17:00 en 22:00 uur
Donderdagavond tussen 17:00 en 22:00 uur
Vrijdag tussen 10:00 en 20:00 uur

Postcodes 4000 en hoger:
Maandag tussen 12:00 en 22:00 uur
Donderdag tussen 12:00 en 22:00 uur

De bezorgtijden lijken vrij ruim, maar de dag voor de bezorging ontvang je van de bezorgdienst een bericht met daarin een preciezer tijdstip. Zo hoef je niet tijdens het hele ‘bezorgvenster’ thuis te blijven. Je kan ons altijd mailen of bellen met een bezorgnotitie, heel graag zelfs! Bijv: "mag bij buren op nummer x", "mag onder de carport", "mag in de schuur", "mag bij de bloemist op de hoek".

In Amsterdam en Utrecht bezorgen we zoveel mogelijk met de fietskoerier! De planning van de fietskoerier is pas op de dag van bezorging bekend, je zult 7 uur voor de bezorging bericht ontvangen met een preciezer tijdstip.

Afhaalpunten

Thuis laten bezorgen kan lastig zijn omdat je op een wekelijks wisselend tijdstip thuis moet zijn. Afhalen op een moment dat dit jou uitkomt geeft meer flexibiliteit. En als je het een keer niet redt of vergeet dan kan je ook de volgende ochtend nog komen. Momenteel hebben we alleen afhaalpunten in Amsterdam.

Kantoor de Krat

Copernicusstraat 47 (€4,- afhaalkorting)
Ma: 14:30-18:30 & vrij: 12:00-17:30

Parcls De Pijp
Ceintuurbaan 11 (€2,- afhaalkorting)
Maandag & donderdag tussen 15:00 en 20:00

Parcls Oud-West
Kinkerstraat 270 (€2,- afhaalkorting)
Ma: 16:00-20:00 & Don: 15:00-20:00

Al een abonnement? Wijzig je abonnement op je mijn-Krat-pagina en kies de gewenste afhaal locatie.

Ambassadeur Oxfam Novib

De Krat is sinds 2019 ambassadeur van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk.

Als ambassadeur is de Krat onderdeel van de community van het Ondernemers voor Ondernemers Netwerk. Een club ondernemers die het belang en de kansen zien in werk maken van de Global Goals voor de Wereld in een betere conditie in 2030.

Bij de Krat zetten wij ons al sinds jaar -en dag in voor een beter milieu en dierenwelzijn en vinden wij het belangrijk dat producenten een eerlijke prijs ontvangen voor de producten die zij leveren aan de Krat. Daarmee dragen wij een steentje bij aan een duurzaam Nederland. Door ambassadeur te worden van Oxfam Novib kunnen we ook buiten Nederland een bijdrage leveren aan een Wereld in betere conditie.

Lees hier het interview met Tessa Venker voor het Ondernemers voor ondernemers Netwerk en waarom Oxfam Novib & de Krat een zo'n goede match zijn.

Banner van Oxfam Novib