Welkom bij de Krat


Speciaal voor jou als Zelfstromer ontvang je in het kader van 'de week zonder vlees' de Gemakskrat Vega nu met 10% korting (max 3x).

Koken met groenten in de hoofdrol
In de Gemakskrat Vega zitten ingrediënten voor 3 inspirerende en smaakvolle gerechten. Incl. receptenboekje. Je staat zo'n 30-45 minuten in de keuken en kookt uitsluitend met lokale en seizoensgebonden producten.

Eenmalig een Krat of een flexibel abonnement

Je kunt kiezen tussen een eenmalige Krat of een flexibel abonnement. Kies je een abonnement? Dan kun je kiezen tussen wekelijks of om de week. Op je persoonlijke Mijn Kratpagina kun je ook simpel weken overslaan of een andere Krat variant kiezen. Wil je geen Krat meer? Geen probleem, wij stoppen het abonnement direct.

B-Corp en bijdragen aan de korte keten
Onze maaltijdboxen zijn gevuld met lokale-, kwalitatieve- en duurzame seizoensproducten. Door te koken uit de Krat draag je bij aan een eerlijke en duurzame voedselketen. De Krat is B Corp gecertificeerd en daarmee onderdeel van een internationale beweging van duurzame bedrijven die streven naar een betere wereld.

PS. De korting geldt bij een abonnement én een eenmalige bestelling. Kies je voor een abo, dan ontvang je automatisch 3 x 10% korting, daarna loopt je abo automatisch door. Kies je voor eenmalig dan ontvang je ook 10 % korting en kun je op een later moment eventueel nog gebruik maken van de andere 2 x 10% korting. De korting wordt automatisch verwerkt op je factuur.

Crisp 2023 Weekbox Customers 06 LR

Weekbox vega

Beschikbaar op zondag, maandag, dinsdag én donderdag

  • Maaltijdbox met de ingrediënten voor 3 verrassende maaltijden, altijd met veel seizoensgroenten
  • Veel variatie met peulvruchten, vleesvervangers, vegaburgers, eieren, kaas etc.
  • We streven er naar wekelijks een van de gerechten Vegan te maken
  • Keuze uit 4 bezorgdagen
Prijs per box met Zelfstroom korting