• logo
  • Onze kratten
    • Terug naar hoofdmenu
    • Alle kratten
    • Gemakskrat
    • Gemakskrat Vega
    • Snelle Krat
    • Vegankrat
    • Inspiratiekrat
    • Oogstkrat
  • In de Krat
    • Terug naar hoofdmenu
    • Deze week
    • Volgende week
  • Hoe werkt het
  • Recepten
  • Blog
  • Over ons
  • Mijn Krat
Crispxkrat | recepten maaltijdbox

Recepten

Winterposteleinquiche | Maaltijdbox recepten

Biefstuk met Chinese kool en bos-ui

35 minuten

Dekrat Header

Albondigas (Spaanse gehaktballetjes in tomatensaus)

40 minuten

Winterposteleinquiche | Maaltijdbox recepten

Appelbollen

90 minuten

Viskoekjes met yacon-peensalade | Maaltijdbox recepten

Andijviestamppot met kabeljauwfilet en kruidige tomatensaus

Vis, 35 minuten

Pasta met varkensworstjes in tomaten-venkelsaus | Maaltijdbox recepten

Aardappelsalade met komkommer en mosterd

Vegetarisch, 20 minuten

Header Vierkant Cmyk Groot

Amish uientaart met maanzaad

Vegetarisch, 45 minuten

44900796 188885582020163 4121837160035062815 N

Aardappelsalade met komkommer en kervel

Vegetarisch, 30 minuten

Pasta met varkensworstjes in tomaten-venkelsaus | Maaltijdbox recepten

Gekarameliseerde witlof met gruyere

30 minuten

Gemakskrat Vega Voorlopig Komt Een Nwe

Kruidenomelet met snijbiet, safraan en gebakken aardappels

Vegetarisch, 45 minuten

Header Vierkant Cmyk Groot

Spinazie met rozijnen, sherryazijn en pijnboompitten

15 minuten
Inspiratiekrat

Tartaar speciaal met champignons, broccoli en rijst | maaltijdbox recepten

Courgettesalade met venkel en ricotta

15 minuten
Inspiratiekrat

Viskoekjes met yacon-peensalade | Maaltijdbox recepten

Salade met ei en raapsteeltjes

Vegetarisch, 10 minuten
Inspiratiekrat

‹‹ ‹ 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 › ››

Informatie

  • Blog
  • Veelgestelde vragen

Adres

  • Copernicusstraat 47
  • 1098 JD Amsterdam

Contact

  • Email: service@crisp.nl
  • Tel: 097 010 2606 61

Volg ons op

logo
logo

Nieuwsbrief

Privacy en Cookies Algemene voorwaarden

Copyright 2018 De Krat. All rights reserved.